dissabte, d’abril 09, 2011

stardate: 10A


encara que hi hagi gent que continua pensant que això no serveix per res. encara que governants i mitjans de comunicació ho menyspreïn. encara que legalment no sigui reconegut i no tingui cap efecte vinculant. encara que la participació sigui molt baixa ... cada consulta és una festa de la democràcia.

sigui o no vinculant el que sempre fa és obtenir informació sobre el que vol la gent. i això és un tema fonamental en democràcia. és precisament el que tots els polítics haurien de voler saber. és informació sobre la qual s’haurien de basar totes les actuacions polítiques.

els polítics haurien de voler fer consultes sobre molts temes. i molt sovint, perquè la gent amb el temps va canviant d’opinió i ells ho hauriane de voler saber.

i quan un tema és tan important com perquè la gent, tanta gent, surti al carrer, i s’organitzi durant mesos, només per demanar l’opinió, i fer que se sàpiga ... els politics han d’estar acollonits!

demà podem celebrar la festa d’una democràcia que malauradament encara no tenim!



8 comentaris:

fanal blau ha dit...

M'agradarà que sigui un èxit, i que els polítics entenguin d'una vegada que per viure en democràcia s'han d'escoltar les veus.
Que vagi molt i molt bé demà, Kika!
Gràcies a tots i totes les persones que hi esteu invertint tantes hores pel bé de tothom.
Bon dissabte!

Garbí24 ha dit...

malauradament com sempre la gent es molt egoista i prefereix un dia de platja que un dia d'urnes.....és per això que sempre les participacions son molt baixes. si la gent realment fos com ha de ser sortiriem al carrer sense cap mena de votació.....però som uns covards

Sergi ha dit...

Jo sóc dels que pensa que no serveix per a res i que està claríssim el que vol la gent del nostre país, no cal votar per saber que el 80% o més passen completament del tema. Però jo hi aniré, porto temps esperant. Encara que sigui part d'una rotundíssima minoria, vull poder dir que Sí.

Elfreelang ha dit...

Jo espero que sigui un gran dia i que els resultats i la participació siguin bons potser encara estem lluny de la Independència però anem fem passes cap endavant ....també hi ha presentada la proposta al Parlament...jo ja vaig votar i la meva família també

montse ha dit...

Sempre endavant en aquest camí d'esperança.

Marta ha dit...

Algun dia arribarà, i aquest dia no està tant lluny!

rits ha dit...

esclar que si!! endavant, sempre endavant i demostrant qui som i com funcionem. I tant que ha estat una festa de la democràcia.

kika ha dit...

he estat en una taula on, després d'un dia llarg i esgotador hem recollit 176 vots. us podeu imaginar que vol dir recollir 250 mil vots? jo no!