dimarts, de març 15, 2011

stardate: llenya al foc



fa unes setmanes el diari as publicava una imatge manipulada del partit barça-athletic. havien esborrat un jugador de l’athletic que era precisament el que evitava la posició de fora de joc d’alves. així podien tenir un titular que deia que el gol del barça l’havien fet en fora de joc.

un cop es va descobrir per altres mitjans que la foto estava manipulada, el director del diari va sortir a declarar dient que havia estat una errada tècnica. que a l’edició del diari de l’endemà ja ho dirien. i ja està. tot va seguir com si no hagués passat res.

aquí es poden veure les dues fotos: la real i la manipulada. la veritat és que és molt difícil creure que això hagi estat una errada tècnica. en qualsevol cas diu molt de com són els tècnics d’aquest diari.

doncs ara ha tornat a passar. ahir un periodista de la cope va declarar que el jugadors del barça es dopaven. i que el madrid demanaria més controls de dopatge. avui el mateix periodista diu que no deu ser veritat. que ell només transmetia el que li havien dit les seves fonts. ara la cope farà un comunicat aclarint el tema. i ja està. tot seguirà com si no hagués passat res.

però el pitjor és que aquests tipus de notícies, des del moment que apareixen, afegeixen un munt de llenya a un foc anti-barça i anti-català que està permanentment cremant. serveixen per donar ales a rumors sobre les raons il·legals per les quals el barça va primer a la lliga. i alimenten odis infundats.

els promotors poden fer això i sortir-se’n amb una simple excusa barata i tots tan tranquils. és massa fàcil fer tan mal. no s’hi hauria de posar remei?

11 comentaris:

miquel ha dit...

S'hi hauria de posar remei, ràpidament i durament. No pot ser que aquí valgui tot i encara s'hagi de parar l'altra galta.

Carquinyol ha dit...

Una font ben informada m'ha assegurat que els jugadors del Reial Madrid són en realitat llangardaixos de V que guanyen els seus partits amenaçant de menjar-se les famílies dels jugadors contraris. Sembla ser que tenen supor logístic provinent de Raticulin.

De fet això ja es veia venir, el CR7 és una 'lagarta' !

PS: I com avui plou i em fa mandra, ja ho desmentiré demà.

sànset i utnoa ha dit...

I tant que cal posar-hi remei. Ara, espero que la gent -la que no és ni dels uns ni dels altres- comenci a veure'ls el llautó (i crec que així serà!... espero)

*Sànset*

Joan ha dit...

Em posaré sarcàstic perquè m'entenguis.^^

Cop de puny a l'ull. Ai, perdona, ho he fet per error. Coi, perquè t'enfades? Si ja t'he demanat perdó...

Puntada a l'entrecuix. Ostres, em sap greu, ha estat una reacció instintiva. Caram, no et posis així que no n'hi ha per tant, ja t'he dit que ho sento.

Esquitxar merda i demanar perdó. Maltracte, espoli fiscal, mentides ... i va i ens queixem. Si és que els catalans tenim la pell molt fina, caram.

Garbí24 ha dit...

com que no poden a les bones i proben a les dolentes...total ells no tenen vergonya de res

Clidice ha dit...

Sembla que el Barça demandarà a la COPE per aquests fets. Si és així el periodista o haurà d'esmentar "la font" misteriosa de can madriT o hauran d'esquitxar una morterada. Caldrà veure quan es triga a resoldre tot plegat. Per cert, és només a can madriT que són incapaços de veure perquè el Barça està guanyant? Perquè el pocapena de l'entrenador de l'Arsenal va voler fer el ploricó i tot Anglaterra es va trencar la caixa a costa d'ell.

rits ha dit...

Només es desacraditen ells mateixos. No val la pena fer-los cas. Ignorar-los és el que més mal els pot fer.
El Barça a guanyar i fer-nos caure la baba!!

Elfreelang ha dit...

Denunciar-ho! això s'ha de fer que la justícia posi fre a les calumnies, a més això és delicte!

Agnès Setrill. ha dit...

Està de moda.
No és ètic ni moral ni és res. I com diu en Joan, passa en altres àmbits.

Justícia?,...com ?
...almenys no s' hauria de permetre de donar excuses ni demanar perdó, que així encara se n'enfoten més i s'ho passen més be.

Jordicine ha dit...

S'hauria de posar remei, clar que sí. I compte perquè Barça i Madrid tenen tots els números de trobar-se a les semifinals de la Champions. Des de Madrid es pot esperar qualsevol cosa. Un petó i fins aviat.

kika ha dit...

vaja, avui ningú em porta la contrària! :-)
és que hi ha algunes coses que són tan òbvies... però si són tan òbvies, com és que alguns no ho veuen mai?
ai! :-(