dilluns, de març 21, 2011

stardate: hipocresies



1. m’interessa barcelona decideix. crec que és un projecte que si va bé pot ser molt rellevant. en l’evolució de les consultes ja s’ha vist que com més gran és la població més difícil és organitzar la consulta. el cas de barcelona és extrem. al ser un projecte tan gran necessita molt i de tot. per això crec que és important que tots fem un esforç de col·laboració. per això molins decideix s’ha agermanat amb el barri de la dreta de l’eixample. per això m’he apuntat com a voluntària el 10A per a fer dos torns. i m’emociona pensar que pot anar bé i llavors totes les consultes seran encara més rellevants.

però hi ha vegades que veig coses que em fan pensar que no anem bé. calia gastar rescursos del barcelona decideix, que costen tant d’obtenir, per fer un acte a nova york?  fonts ben informades em diuen que va servir perquè quaranta barcelonins que viuen a nova york votessin. entenc que és molt important el ressó internacional de les consultes. però de moment jo només he trobat ressons d’aquest acte al punt.

2. llegeixo les notícies sobre el pare manel.

L'arquebisbat de Barcelona ha amenaçat amb l'excomunió el sacerdot Manel Pousa per les manifestacions expressades en la seva biografia, Pare Manel, més a prop de la terra que del cel . El capellà barceloní detallava en el llibre crítiques als postulats de l'Església i relatava que va ajudar una noia a avortar.”

l’església, que se suposo que té com a únic negoci la nostra salvació, el vol excomunicar per dir que ha ajudat a unes noies a avortar. perquè espero i desitjo que no sigui l’únic capellà que ajudi a avortar a quí ho necessiti. els altres que també ho fan, no ho expliquen en cap llibre. la carol lópez en fa una bona reflexió a l’ara.

“No ens hauria d'escandalitzar aquesta notícia perquè l'Església sempre ha estat hipòcrita. Que quedi clar que el pecat del pare Manel no ha estat ajudar aquestes noies, que haurien avortat igualment i probablement ho haurien fet en condicions infrahumanes. El seu gran pecat ha estat explicar-ho públicament.

3. els aliats han decidit atacar líbia per salvar-la. és així, no? per molt que llegeixo i escolto notícies sobre aquesta guerra no aconsegueixo entendre res. dec fer alguna cosa molt malament o potser és que no volen que ho entegui?

6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

hi han moltes coses amb símptomes d'hipocresia des de les guerres fins als capellans que han ajudat a quedar-se prenyades a algunes intimes del confessionari, però per això no diuen res...ni per la pederàstia....

Garbí24 ha dit...

hi han moltes coses amb símptomes d'hipocresia des de les guerres fins als capellans que han ajudat a quedar-se prenyades a algunes intimes del confessionari, però per això no diuen res...ni per la pederàstia....

rits ha dit...

quantes coses!!

1. Sobre l'acte a NY no en tenia notícia. I si, em sobta i em sembla una mica estrany.
Hi tinc amics molt implicants en la consulta del dia 10 i no sé si els farà gaire gràcia tot plegat.

2. Tot plegat fa una mica de ferum. D'això en fa molts anys i no sé a què treu cap ara. Ell esbombar-ho i el bisbat per posar-se així. L'Esglèsia institucional fa molt de temps que viu lluny de la realitat i sols mira en una direcció, en el que diu el Vaticà.
Com dius, la tasca de tots és estar al costat dels qui ho necessiten.

3. També fa ferum. Mooolta ferum. I com sempre, els grans perjudicats, els ciutadans.

Joan ha dit...

Suposo que és més façana això de NY que no pas un vot per correu, i és clar, l'Església amb la mateixa idea dels temps de les croades, què hi farem. I les croades a terra santa en el mateix punt, amb els grans i altruistes blanquets alliberant les ànimes dels infidels.

El calendari, però, diu que estem al segle XXI. No sembla increïble?

kika ha dit...

garbi, síque me n'he deixat moltes, de fet només he posat les que se m'han aparegut de cop! :-)

rits, això del bcndecideix a mi em fa bastanta ràbia... perquè et fa qüestionar tot el que fas...

Joan, respecte a bcndecideix: però per a què servei aquesta façana tan lluny? jo no ho entenc, per molt que hi pensi.
la resta: el temps que s'atura? no! que no aprenem res!

Joan ha dit...

Per fer-nos veure, perquè el dia que siguem independents (d'això se'n diu optimisme) aquesta gent ens haurà de ratificar. Com a mínim, que els soni la nostra cara.