dimarts, de gener 11, 2011

stardate: desastres

els de l’eta proposen una treva. diuen que deixen les armes de manera que pugui ser comprovable. i demanen el dret d’autodeterminació.

no he vist la declaració. però segons el que sento pels mitjans em sembla una proposta raonable, per començar.

i el govern ni se’ls escolta!

el govern diu que és perquè eta ha trencat treves en el passat.

però si ni se’ls escolten, si no hi parlen, les hauran de trencar totes!

altres diuen que el govern ho fa per poder seguir anulant el vot del 20 per cent de la població i així mantenir el poder al pais basc.

aquesta raó és horrorosa però sembla convincent.

sobretot després de veure això



quina societat més desastrosa ens toca viure!

7 comentaris:

joanfer ha dit...

El vídeo... impressionant! Es pot dir més alt, però no més clar.
Quant al tema de la treva... jo aquesta vegada no sóc gaire optimista tampoc. No sel's han escoltat mai. ni tampoc interessa escoltar-los. De fet, m'atreveria a dir que no els interessa ni que ETA dessaparéixi! Salut! ;)

el paseante ha dit...

Si és que no som ciutadans. Continuem sent súbdits, com a l'Edat Mitjana.

DooMMasteR ha dit...

No interesa Kika. Catalans i bascos donen molts vots a Centro España. Merda d'estat, cony! Quan se n'adonaran que la única sol.lució és el dialeg, com en el cas de l'IRA?

Mr. Aris ha dit...

Es el preu que varem tenir que pagar per tenir democràcia, no hi havia altre solució, o acceptaves al Rei o ens entornavem a una dictadura...
En quan a Eta lo lògic seria que pases com la Ira, però potser encara falta molt...

Joana ha dit...

No els escolten ni ho pensen fer. He vist la declaració, i amb el que demanen, de fet el de sempre, no els faran cas. A mi, la posada en escena de la declaració tampoc em sembla gaire seriosa. L'ideal seria el diàleg, però dues posicins enfrontades on cap pensa cedir gens, no haurà ni diàleg, ni entesa.

Joan ha dit...

Estem al segle XXI. No hi ha voluntat de diàleg. On és la incongruència?

Anònim ha dit...

Les reaccions contràries del PSOE i el PP a aquesta treva en la qual fins i tot es proposa la verificació internacional demostren que els ha enganxat a contrapeu. Ells ja els hi va bé aquesta situació, perquè tenen l'excusa perfecte per a criminalitzar l'independentisme i, de pas, governar juntets a Euskadi. Això els ha deixat fora de joc.
Una de les claus pot trobar-se en la força de la delegació internacional en l'afer. Si pressionen al govern espanyol, finalment, per molt que els costi, hauran de cedir.