dilluns, de desembre 27, 2010

stardate: la selecció


després dels torrons i les trobades familiars un altre clàssic del nadal és el partit de la selecció catalana de fútbol. cada any un mica més deslluit, malauradament, com quasi tot allò que porta l’adjectiu de català.

ja sé que farà fred. que el xavi no jugarà. que no hi haurà gaire gent. que no és al camp nou. que l’hondures no és cap gran equip.

no sé quant emocionant serà. ni si servirà de res anar-hi o no. però hi aniré.




13 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Que ho frueixis kika i abriga't que farà fred! jo avui votaré al referèndum anticipat per la independència a BCN !!! mica en mica fent país!

Garbí24 ha dit...

ben fet...almenys que totes les traves que ens posen tinguin una mica de resposta amb tant de bo un bon públic

Ferran Porta ha dit...

Jo no hi seré, mal fet, però celebro que tu sí i espero que uns quants milers de catalans t'hi acompanyin.

kika ha dit...

Elfreelang, si que patirem fred... ai! quina emoció el vot... espero que en sigueu molts per bcn! :)

garbi, ja ho veurem això del públic... no sé, no sé ...

Ferran, me n'alegro molt de tornar-te a veure per aqui, i encara més d'haver-te vist abans! :) espero que hi hagi força gent, així potser patirem menys fred! :) i tu? segur que no t'animes?

xavi ha dit...

Jo el veuré per TV3, és el que té no ser de Barna i treballar, potser si fecin un tour i cada any es fes en una demarcació diferent potser agafaria més ressó, els de "provincies" no estem massa acostumats a veure les estrelles (de futbol).
Salut i Foça Catalunya.

Anònim ha dit...

Ni la data ni l'hora (massa aviat per a molts) animen gaire. Però, si es pot, val la pena anar-hi. Per un cop l'any que juguem!

kika ha dit...

xavi, crec que això del tour és una gran idea... i en necessiten d'idees per la selecció... ho hauries de cridar fort i fer-ho arribar als organitzadors!

Albert, és molt aviat, sí. però menys mal sino si que fotria un fred! :)

sànset i utnoa ha dit...

Ja tenim una representant de la 1TBfC al partit!

Que t'ho passis bé i que guanyem a aquells qui van compartir amb nosaltres colonitzador! I que nosaltres encara patim...

*Sànset*

L'home del sac ha dit...

Jo hi anava de ben jovenet, ple d'il·lusió, pensant que ben aviat els veuríem competint oficialment... (i després, ingenu de mi, animava a la selección española al mundial! ;-)... Els últims cops que hi he anat, sempre deia que no hi tornaria, hi vaig tornar, però ara ja no... també perquè no puc i em queda lluny, però aquesta innocentada ha perdut tot el sentit...

Joan ha dit...

La data sembla un acudit, però amb tot, quatre golets i nit de'n Bojan.

Ja no ens serveixen els succedanis, volem partits oficials!

kika ha dit...

Sànset, pobrets els hodurenys! quina pallissa els van fotre!!! va ser bonic, divertit, emocionants els gols del bojan, ... i no feia ni fred!!! :)

home del sac, jo em pensava que la inocentada seria que el camp estaria buid, i no! estava molt ple! no se quans erem però es veia ple i animat... i això anima! :)

Joan, sí, sí, volem partits oficials, senyor mas!

el paseante ha dit...

Va ser el primer partit de futbol en directe dels meus nebots (8 i 4 anys). El petit encara cantava aquests Reis: "Catalunya, ah, ah, ah. Hondures uh, uh, uh".

kika ha dit...

paseante, sempre són divertits i alhora emocionants aquests partits! :)