dissabte, de setembre 25, 2010

stardate: la fi de l’ampolla blava

fa temps va escriure un apunt sobre una ampolla que em feia pensar. de fet fa exactament sis mesos que em fa pensar. em fa pensar en lo feliç que em va fer el dia que va arribar. en lo feliç que m’ha fet algunes altres vegades des d’aleshores. en lo desesperant que ha estat pensar en ella en altres ocasions durant aquest temps.

vaig dir que de moment la tenia allí davant. que hi seguiria pensant. ahir va fer exactament sis mesos que va arribar. i ahir vaig decidir que era un bon dia per llençar-la.

feia dies que m'havia adonat que els pensaments negatius més que compensaven els positius . vaig decidir esperar una data significant. suposo que la raó principal d’esperar és que d’una banda no volia haver de prendre aquesta decisió. però d'altra banda crec que és el millor que puc fer. deixar-la anar a ella i a tots els pensaments que comporta.

ara ja no em caldrà pensar en si li trec l’etiqueta o no, com em suggeria el pere. ni en netejar-la. ni en quin lloc de la casa desar-la quan estigui neta. s’ha acabat la història de l’ampolla blava. la guardaré en el record com em va dir la pais secret. però per descomptat, no en faré cap casting, com em deia el carquinyol. total és només una ampolla, no, pilar?

potser és que m’ha agafat una ventada, com li passa a vegades a la clidice. o potser és que no mereix quedar-se, tal com apuntava el sànset. potser quan me l’he mirat no m’ha dit res, com deia la joana.

tal com recomana el gatot, desaré el moment. l’ampolla ... tan se val!

ja està decidit ... però em sap greu!



12 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Aitx, i no li has fet una foto? ara m'he quedat amb les ganes de saber què devia tenir l'ampolla, que t'ha tingut sis mesos que si la llenço, que si la guardo...

Anònim ha dit...

El Ferran te raó, almenys una foto, és clar que no veuriem més enllà d'un objecte, en canvi tu...que t'ha inspirat i t'ha fet sentir tantes coses...!

Elfreelang ha dit...

Vaja doncs cantem la fi de l'ampolla de blava! que ben mirat , a propòsit o no, pot ser una bona metàfora.....de tantes coses!

sànset i utnoa ha dit...

quantes possibilitats per una sola ampolla!

m'uneixo al prec d'en Ferran.

*Sànset*

kika ha dit...

Ferran, era molt maca, això sí! però em feia pensar massa, i ja no vull pensar-hi més!

Anònim, encara me'n fareu anar a buscar una per fer-li una foto :-D

Elvira, és sobretot una metàfora, i sí, pot servir per moltes coses ...

sànset, mira que jo no hi volia pensar més i ara m'ho heu fet replantejar! :-)

PS ha dit...

Bé, continuo pensant el mateix, conserva el contingut en el record, la resta és envoltori.

Quin sentit té una ampolla buida? Serveix per fer bonic i prou, no, ? Si ja no et fa bonic i et fa pensar massa i a sobre en negatiu, fora ampolla.

( ara, si et sap greu i tens lloc de sobres per desar-la que no es vegi i no et faci pensar...pots retirar-la de la circulació durant un temps i llavors sabràs si la que et parlava era l´ampolla o la teva pròpia consciència. Ui, potser encara ho he embolicat més!)

Rita ha dit...

Si tant t'agrada, pots anar a buscar-ne una altra. Tindràs l'objecte bonic, però ja no et farà pensar en allò que no t'agradava perquè en serà una altra.

És bo fer neteja quan toca i és evident que per a tu ara tocava...
Petons, maca!

Anònim ha dit...

T'ho pots prendre com un tornar a començar, com una nova etapa que no necesàraiment ha de comportar l'oblit de tot això anterior.

marta (volar de nit) ha dit...

Ostres, quina bona pensada això de fer un apunt on cites els que van deixar-te un comentari. I sobre l'ampolla blava, només diria: Adéu, ampolla, adéu.

Ferran Porta ha dit...

fo-to-fo-to-fo-to-fo-to...

estic punyereto, avui ;)

kika ha dit...

Pais secret, entre tots m'heu fet repensar-hi ... he considerat la idea de desar-la un temps en un altre lloc, no tan a la vista ... però al final he tornat a la meva decisió inicial. em fa sentir millor!

Rita, crec que és una molt bona idea. si més endavant la vull en puc comprar una altra. això m'ha agradat :-)

Albert, no l'oblit però un replantejament, una altra manera de fer. així és com m'ho plantejo.

marta, és que aquells comentaris em van fer molt efecte ... potser és que pensava massa en l'ampolla i tot plegat...

Ferran, mira que ets!!! has aconseguit que tregui l'ampolla de la brossa i li faci una foto (neta, eh? :-) però ara no sé si us la vull ensenyar ... :-)

Ferran Porta ha dit...

Hahaha!!