dijous, de setembre 23, 2010

stardate: bloguejant


ara que s’acaba l’estiu m’adono que després d’unes vacances llargues i mogudes torno a la normalitat. per una banda torno a la rutina de sempre. per altra banda hi halgunes coses que han canviat.

per exemple, crec que sense proposar-m’ho m’he desintoxicat de fer sudokus. hi estava bastant enganxada. sempre procurava tenir-ne un a mà. i per poc temps que tingués agafava el llapis i vinga, un darrera l’altre. no sé com ha passat. potser perquè vaig trobar-me amb un llibret de sudokus avorrit. potser perquè vaig trobar-me amb un llibre que m’enganxava. vaig anar deixant de pensar en els sudokus i ara ja ni me’n recordo. fa molt dies que tot i que tinc un llibret a mà, ni el toco.

això està bé perquè així llegeixo més. de fet una altra novetat de la nova rutina és que tinc dos llibres començats. tots dos m’agraden. un de gros per llegir a casa, i un de petit que porto al bolso per llegir en marxa: al tren o allà on em trobi. suposo que en algun moment els aniré explicant.

però el que ha fet adonar-me de que he tornat a la normalitat ha estat el blog. a l’estiu vaig passar uns dies de crisi d’idees. ara les idees van i venen a sotregades ... com sempre. després vaig passar uns dies de desconnexió total degut a les vacances totals que em vaig regalar. ara des de fa uns dies llegeixo els blogs amb més regularitat. tinc la llista de lectura bastant al dia. i quan he estat conscient d’aquests canvis m’he adonat de lo bé que em senta bloguejar. m’agrada molt!



19 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

Crec que s'ha notat aquesta arrencada del teu blog... A veure si els sudokus seran incompatibles amb les bones idees...!

Sergi ha dit...

És de les coses que jo mai desconnecto, ni estant de vacances ni de viatge! Són una bona companyia.

kika ha dit...

Lluís, vaja, moltes gràcies. sentir això sí que em fa il·lusió!
no sé si els sudokus tenen res a veure amb les idees. el que sí crec és que, per mi almenys, els sudokus són incompatibles amb el llegir ... perquè sóc una viciosa: i quan agafo una mania no la puc deixar, ja sigui fer sudokus, o llegir, però és clar, totes dues a l'hora no funcionen... per qüestions de temps, eh? :-)

les idees ... deuen ser independents de tot això... o no! ja ho veurem :-)

Xexu, a mi també em va costar deixar reposar el blog a l'estiu ... hi estava ben enganxada ... però vaig ser capaç de per uns dies desenganxar-me de la vida ... , incloent blogs, sudokus, ... tot ...i em va sentar de primera!!!
:-)

Ull de cuc ha dit...

A l'estiu sempre passa... sempre tens temps, però per acabar fent altres coses... suposo que és normal! (vaja, jo també m'hi he trobat!!). Però ara que el fred torna, ve més de gust estar-se a casa, encendre l'ordinador i llegir una estona... ser al costat dels teus amics blocaires!

Potser els sudokus tornaran l'estiu vinent? ;)

Clidice ha dit...

sudokus només al lavabo ;) i bloguejar+llegir sempre! :) què bé que tinguis ganes de regalar-nos idees :D

Garbí24 ha dit...

que no et passi amb el blog el mateix que amb els sudokus......això si que seria terrible...

kika ha dit...

Ull de cuc, això dels sudokus... ja m'agraden ja, però espero que no tornin en una temporadeta... ara estic per llegir i vull fer net de la pila de llibres que tinc en espera (i que va augmentant!)

Clidice, vaig sentir un dia per la ràdio a un entès que deia que al lavabo s'hi ha d'anar per feina, sense distraccions... no sé. sempre va bé fer alguna cosa mentrestant...

garbi, donada la meva tendencia als vicis, no sé que passarà. ja ho anirem veient :-)

Clidice ha dit...

Ai Kika com es nota que l'entès no sufre en silensio :P

Anònim ha dit...

Bloguejar és la millor manera d'aprendre i informar-se com cal. L'únic lloc on no hi ha res contaminat. Molt millor que llegir el diari o mirar els Telenotícies!

Ferran Porta ha dit...

Ai déus, ara que me n'havia lliurat m'hi fas pensar... avui torno als Sudokus!!!

Aitx, osti, no no no!

** PS: som uns malalts, els blocàires; en el fons som uns malalts, uns addictes... però quina addicció més agradable, eh?

marta (volar de nit) ha dit...

Quina il·lusió veure la il·lusió! :)

Candela ha dit...

Diria que els blogs tornen a tenir moviment! sí que és veritat que a l'estiu hi ha com crisi creativa!
Sudokus, no en sé fer jo, així que no sé quant poden enganxar...

Joana ha dit...

Mira com jo, sempre dis llibres oberts!

kika ha dit...

Clicide, per altra banda, i per si et serveix: saps que hi ha un rollos de paper de water amb sudokus dibuixats?
:-D

Albert, bona informació i bona companyia, què més es pot demanar?

Ferran, ja hi has tornat a caure amb la dels sudokus? nooo!!! be, la dels blogs ... és diferent ... però també és una addició.
total, d'alguna cosa s'ha de morir, no? :-)

marta, :-)

Candela, els sudokus poden enganxar tant o més que els blogs. vigila!!!

Joana, de moment en som dues :-)

RaT ha dit...

... jo a l'estiu estic en crisi creativa i lectora i he oblidat una mica els blogs. Fa bé que voltis per aqui. Per cert, recomana llibres que no trobo rés que m'enganxi des de Saber Perder del David Trueba. Què em recomanes???? muaaaa

Elfreelang ha dit...

A mi també m'agrada bloguejar! els sudokus no...prefereixo els encreuats ...m'encanten!

kika ha dit...

RaTeta, em sap greu però no he esta gaire de sort amb les lectures aquest estiu... un però que si que em va enganxar és 'invisible' de paul auster. en vaig parlar fa uns dies aquí al blog. potser aviat et dpodré dir la meva impressió final d'un altre parells de llibres que estic llegint ara.

Elvira, els encreuats poden arribar a ser un vici també! :-)

LEBLANSKY ha dit...

Kika, benvinguda al món dels viciosos! Potser tan apassionant "sudokar" com bloguejar, i tan addictiu és l'un com l'altre. És a dir que fantàstic si t'has decantat pel bloc, però cap problema si fas les dues coses i a més llegeixes dos llibres alhora. Bé, si que n'hi ha un de problema: que els dies de 28 hores encara no s'han inventat. O sigui que en qualsevol cas, bona tria ;)

kika ha dit...

Leblansky, doncs aixó que en el meu dia només un cap un cert número de vicis ... i haver deixar els sudokux vol dir haver fet lloc per un vici més! :-D