dilluns, de maig 17, 2010

stardate: ara sí

ara que tant els polítics com els periodistes socialistes ens enganyen interpretant els resultats de la consulta sobre el futur de la diagonal dient que vuit de cada deu barcelonins prefereixen l’opció c.

ara que consideren que la consulta ha fracassat perquè la gent no ha triat cap de les opcions previstes per l’ajuntament.

ara que després d’una campanya que ha costat milions d’euros han aconseguit una participació del dotze per cent.

ara que s’ha demostrat el difícil que és fer una consulta en condicions.

suposo que ara, finalment, tant els polítics com els periodistes socialistes s’han adonat del gran triomf de les consultes sobre la independència.

en seriositat, en organització, en participació, en resultats, en tots els sentits en els que la consulta sobre la diagonal ha fracassat.


el carquinyol em fa arribar això que explica molt millor el que jo volia dir.




11 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Ara no.

Ara no ho admetran. Només cal que et llegeixis l'editorial d'avui d'El Periódico per a veure per on ixen aquesta gent. Ja s'estaran molt de fer qualsevol comparació amb les consultes sobiranistes, no tenen res a guanyar. Han tingut una participació inferior a moltes d'elles i això que s'han gastat un fotiment de diners... i deixaven votar fins i tot des de casa !!

Faran com sempre, negaran la realitat i defugiran qualsevol possible comparació.

Rita ha dit...

Jo crec que se n'han adonat sempre i precisament per això amb la (des)informació a la premsa ho han desprestigiat. Senzillament perquè no interessa...

sànset i utnoa ha dit...

No és possible fer cap comparació. El que ha fet l'ajuntament de Barcelona està a anys llum del que han fet els organitzadors de les consultes. Almenys, espero que hagin pres exemple de com s'han de fer les coses...

*Sànset*

Filadora ha dit...

Tens molta raó. Es va fer molt bona feina, seriositat, organització, etc. i crec també que hi havia molta dosi d'AMOR PER CATALUNYA. Si tens un moment per llegir et recomano aquest apunt:
http://reculldepensaments.blogspot.com/2010/04/25a-un-dia-hostoric.html

Clidice ha dit...

no ho veuran mai, ni els PSOE(c) ni els ICV. Ells seguiran insultant-nos i mofant-se del que fa la societat civil. Perquè estan convençuts que sense ells no hi ha vida possible. El seu menyspreu cap a la societat civil l'han demostrat amb aquest "referèndum" barceloní, i el demostren dia a dia amb les seves declaracions que "fora de la seva forma de veure el món tothom s'equivoca". Què hi farem! només ens cal seguir reclamant el nostre dret a dir el que pensem, respectant els altres, fins i tot a ells.

kika ha dit...

Carquinyol, ai! que realista que ets! per un moment jo tenia esperances :-)

Rita, que ho sabien jo també ho crec, però pensava que ara es quedarien sense arguments per negar-ho...

Sànset, tan de bo n'haguessin après!

Filadora, gràcies, l'he llegit. és el que vhem sentit molts.

Clidice, encara ets més dura que el Carquinyol, i us he de donar la raó a tots dos :-(

Jordi ha dit...

Kika, d'acord amb tu, però només un matís. A la frase: "ara que consideren que la consulta ha fracassat perquè la gent no ha triat cap de les opcions previstes per l’ajuntament.", no t'enganyis, ha sortit la C, que la va proposar l'Ajuntament i que no indica que no és reformarà, sinó que si es farà però d'una altra manera.

Jo vaig anar a votar. Sempre hi vaig, és un deure que tenim com a ciutadans.

kika ha dit...

Jordi, bàsicament el que volia dir és que si ha fracassat és perquè la participació ha estat baixíssima, i això fa que l'alternativa guanyadora sigui irrelevant... això és el que ells no es cansaven de dir de les consultes. i ara s'haurien d'aplicar la mateixa regla.

Joana ha dit...

Un fracàs total, es miri com es miri. Van enganxar els papers d'on es podia anar a votar la setmana del show, sense explicar res a ningú, dubto que molta gent gran hagi sabut que era aquell paper que els havien enganxat com qui8 deixa el paper de la lectura del llum o el gas. A mi la Diagonal tal i com està m'agrada, potser alguna cosa s'hauria de fer, però tampoc cal fer unes obres faraòniques com proposaven, a més els cotxes han de passar per algun lloc i això que jo evito la Diagonal sempre que puc.

kika ha dit...

Joana, la proposta ja era bastant qüestionable, però la posada en escena encara els ha fet quedar pitjor!

Stel ha dit...

Per més que no ho vullguin reconeixer sabem que han estat molts exits al llarg de totes les consultes, i en podem estar ben orgullosos, tard o d'hora aquests que fan la seva sense pensar en els que representen ja cauran, i llavors hauran d'acotar el cap!

salut!