divendres, de novembre 27, 2009

stardate: encara millor

teresa forcades encara millor que abans

6 comentaris:

Striper ha dit...

aquesta dona a creat molta expectació.

Ferran ha dit...

És doctora, parla bé i sembla que sap què es diu. Me l'escolto amb gust i em reafirmo en dues coses: el que em diu la intuició respecte a aquest tema (en la línia del que diu la Dra. Forcades) i el que m'han explicat dos bons amics berlinesos, metges tots dos: "no es coneixen els efectes secundaris de la vacuna X; jo no me la posaré".

PS: No suporto en Cuní.

Pilar ha dit...

Crec que les desqualificacions que ha rebut han estat per ser monja i per ser dona. Però ningú li ha rebatut amb ets i uts el que diu com a científica. Si no tingués raó se l'haurien menjada, sense cap dubte.
La maduresa, tolerància i capacitat pedagògica amb què parla, no la tenen els qui l'ataquen i tracten de desprestigiar-la.
Una vegada més, David vencerà a Goliat.
Agraeixo la teva visita Kika!

kika ha dit...

Striper, això és senyal de que alguna cosa de certa hi deu haver, no? no han aconseguit rebatre-li l'argumentació encara, per molt que ho han intentat.

Ferran, me n'alegro de coincidir amb tu en això! :-)
de fet volia afegir un comentari sobre el fet de que per sentir-la a ella has d'escoltar els rollos del cuní (que pesadet que és!) però aquest cop me n'he estat! :-D

Pilar, estic d'acord.fixat que quasi bé ningú l'anomena doctora forcades, i ho és en tots els sentits!

rits ha dit...

vaig escoltar l'entrevista, va ser magnífica! i el Cuní no va estar a l'alçada

kika ha dit...

rits, depèn de com t'ho miris. el cunçi la va atacar molt. i a vegades això serveix com a oportunitat per a oferir una bona defensa que és el que ella crec que va fer.