dilluns, de desembre 05, 2011

stardate: cafè exòtic

cafè americà fet amb una màquina japonesa a barcelona



primer fan bollir l'aigua de baix cap a dalt, on hi ha el cafè. després el cafè ja fet tornar a baixar ... barreja de continents!

10 comentaris:

  1. Però al final aquesta mena de cafè multicultural és digne de ser xarrupat? ;p

    ResponElimina
  2. I si a sobre el cafè és de Colòmbia ja tenim encara més barreja...i surt bo?

    ResponElimina
  3. caram! jo tb et pregunto, i era bo?

    ResponElimina
  4. Quan jo era petit a casa en teníem un. Em sembla recordar que d’aquestes andròmines llavors en deien "cona".

    ResponElimina
  5. Joana, jo ho vaig trobar molt estrany. a més no entenc perquè cal tant fer pujar i baixar l'aigua...

    porquet, Elfreelang, Mireia i rits, en el lloc on ho feien hi havia molt tipus de cafè, i podies triar el gra que volguessis. el que vag provar jo era molt bo!

    Miquel, ha! llavors no és d'origen japonès! ja em van enredar! :-)

    ResponElimina
  6. Sembla un rellotge de cafè. I estaba bo?

    ResponElimina