diumenge, de juny 05, 2011

stardate: receptes de campanya



a més de passar-m’ho molt bé i de fer molts descobriments sobre persones i maneres de funcionar de la nostra societat, mentre feia campanya electoral vaig aprendre una recepta per fer uns macarrons molt bons. i entre que la meva memòria no és exacta i que quan em poso a la cuina m’agrada improvisar he aconseguit que la recepta es multipliqués.

el que em van explicar és una salsa pels macarrons amb paté de foie i sobrassada. i jo n’he elaborat algunes varietats.


1) al sofregit de ceba i all, quan ja és a punt, s’hi afegeix paté de foie.

2) al sofregit de ceba i all, quan ja és a punt, s’hi afegeix sobrassada.

3) al sofregit de ceba i all, quan ja és a punt, s’hi afegeix pté de foie i sobrassada.

4) al sofregit de ceba, all i tomaca, quan ja és a punt, s’hi afegeix paté de foie.

5) al sofregit de ceba, all i tomaca, quan ja és a punt, s’hi afegeix sobrassada.

6) al sofregit de ceba, all i tomaca, quan ja és a punt, s’hi afegeix paté de foie i sobrassada.

de moment encara no les he provat totes, però tinc la impressió que totes deuen tenir el seu què.

per la resta, es bullen els macarrons, després s’hi afegeix la salsa, i si es vol es posa al forn a gratinar amb formatge ratllat pel damunt.

6 comentaris:

  1. primera cosa bona que veig sortir de la politica....uns bons macarrons

    ResponElimina
  2. porquet, i tant que sí! :-D

    garbi, en tot sempre s'hi pot trobar una part bona, fins i tot en política! :-D

    Ferran, he, he, els farem en la propera trobada, que et sembla? :-)

    ResponElimina
  3. Els teus macarrons no ens van deixar indiferents, no.

    Ara, que la recepta és política a més no poder. Variacions sobre el mateix tema i vinga a omplir discurs!

    ResponElimina
  4. Joan, és que jo m'estic tornant massa política ... quina por! :-)

    ResponElimina